Gastenboek

by Wicky

 
 
 
 
 
 
 
46 berichten.
Joukje en Enrico schreef op oktober 2, 2019 om 4:19 pm
De dansvloer maakte het feest compleet. Het was een jaren 70-feest en dit paste er precies bij. Snelle montage en een absolute aanrader!
Carolien schreef op oktober 2, 2019 om 1:18 pm
DJ Wicky heeft goed ingespeeld op onze muziekwensen. Ondanks dat het erg druk was, was de muziek goed te horen (op de juiste volume). In het begin rustige achtergrond muziek en daarna lekkere dansmuziek, de sfeer was erg goed!
Nogmaals bedankt DJ Wicky, het feest was geslaagd!
Rick Deckers schreef op oktober 1, 2019 om 10:10 pm
Wij hebben de samenwerking met Wicky als prettig ervaren.
De vloer was ook goed. Leuke uitstraling voor een leuk feest.
Jonathan Everaars schreef op september 25, 2019 om 9:18 am
De muziek was heerlijk en we kregen er ook veel complimenten over. De verzoekjes werden ook in gewilligt en het vloeide ook heerlijk in elkaar over.
Echt een top dj en zeker een aanrader voor iedereen.
Rozan schreef op september 9, 2019 om 4:45 pm
DJ Wicky draaide op ons bruiloftfeest tijdens de pauzes en na afloop van een band. Hij wist de mensen goed op de dansvloer te houden zonder te proberen de band af te troeven. Hij voelde de groep perfect aan, super goed gedaan. Verder was hij flexibel en dacht mee over de geluidsinstallatie. Zeker een aanrader wat ons betreft!
Jasmina schreef op juli 16, 2019 om 12:45 pm
Ondanks dat wij geen gezelschap hebben die veel willen dansen kon DJ Wicky wel de sfeer zo te brengen dat er steeds iemand op de dansvloer stond. Zeker een aanrader!
Klaas-Pieter schreef op juli 3, 2019 om 6:20 pm
DJ Wicky heeft heel goed ingespeeld op onze muziekwensen. Hij luisterde op de goede momenten ook naar de spontane wensen van de gasten.
Aan het begin van de avond rustige achtergrondmuziek en later in de avond kreeg hij heel veel mensen op de dansvloer. Een geslaagd feest dus dankzij DJ Wicky.
Svetlana schreef op juni 15, 2019 om 11:15 am
We had a very nice evening thanks to our DJ Wicky, he was also quite cooperative with our entertainment program during the wedding. Wicky is the one to feel people’s vibes.
Michel en Arijenne schreef op juni 11, 2019 om 12:56 pm
Ondanks dat wij op een zeer kort termijn wicky entertainment hebben geboekt hebben we een ontzettend goede feest avond gehad. Wicky heeft aan al onze wensen voldaan en volledig naar onze wensen geluisterd. De gasten waren enorm tevreden over de muziek keuze en de avond was er een om niet meer snel te vergeten. Er is gepraat, gelachen, gezongen en gedanst, precies zoals wij het hadden gehoopt, mede dankzij wicky is ons 25 jarig huwelijksfeest een feest geworden om nooit meer te vergeten, bedankt wicky
Paul schreef op juni 10, 2019 om 12:56 am
Geweldig, Wicky hoef je niks te vertellen, die weet precies wat hij moet draaien om er een echt feest van te maken waar iedereen geniet van de muziek!!
Marilou schreef op mei 29, 2019 om 4:55 pm
Wicky is echt TOP!
Wij hadden een DJ nodig voor onze bruiloft, via internet uitgekomen bij Wicky.
Wicky was direct makkelijk te bereiken en in staat om bij ons langs te komen de gewenste avond te bespreken. Direct merkte wij dat hij zeer professioneel is en vol passie praat over zijn DJ vak.
Op 24-05-2019 heeft hij onze dag nog mooier gemaakt door er een super feest van te maken. De muziek sloot aan bij onze wensen en alle gasten genoten volledig. Daarnaast hadden wij een DJ booth die echt perfect was voor de locatie.

Wicky, nogmaals onze dank!
Nico en Nellie schreef op mei 20, 2019 om 12:55 am
We hebben een goede ervaring met Wicky gehad. We hadden een ’60 jaren thema waar hij goed op ingespeeld heeft. De gasten gingen enthousiast de dansvloer op, hij voelde de sfeer goed aan. We hebben een prachtig feest gehad, mede dank zij Wicky.
Arjen en Soheila Kamphuis schreef op mei 16, 2019 om 12:54 am
Beste Wickey, met jou hadden wij vanaf de eerste kennismakingsgesprek met regelmaat contact. Mede door onze gewijzigde trouwdatum heb je DJ Johan weten te regelen. Hiervoor wil ik je grote complimenten geven in je betrokkenheid en in de samenwerking tussen de verschillende partijen. Al met al vonden wij het erg professioneel hoe je dit hebt weten te regelen en uiteindelijk hoe het feest heeft plaatsgevonden. Voor wat betreft DJ Johan kunnen wij hem ook zeker aanraden. Hij als professionele DJ weet hoe hij het publiek moet vermaken. De sfeer van het feest vonden wij het belangrijkste en dat is ook zeer zeker gelukt. Nogmaals erg bedankt voor jullie inzet en professionaliteit en bovenop de geweldige ervaring die wij hieraan hebben overgehouden. Complimenten
Daniëlle Kok schreef op april 2, 2019 om 11:30 am
Onze Ervaring met DJ Wicky is erg goed! Goede communicatie en afspraken worden nagekomen en vervolgens een superleuke avond gehad door de muziek ,manier van draaien en aanwezigheid van Wicky zelf.
Lia en Harald schreef op januari 14, 2019 om 2:01 pm
Wij hebben een super feest gehad (25 jarig huwelijksfeest). Wij hebben heerlijk gedanst op de muziek die Wickey draaide. Fantastisch voor jong en oud, super om te zien hoe iedereen los ging op de muziek.
Teun schreef op januari 9, 2019 om 12:51 am
Wij hebben een super gaaf feest gehad met DJ Wicky! Hij maakt er echt een feest van op basis van je voorkeuren en voelt goed aan op de avond zelf welke muziek er gedraaid moet worden om het feest te laten knallen!
Theresia schreef op december 25, 2018 om 12:50 am
We hebben een top feest gehad! Werd goed ingespeeld op de gasten!
Leonie schreef op december 18, 2018 om 3:33 pm
Wicky draaide samen met zijn vaste dj (top!) op ons huwelijk in het Amstel Hotel. Mooie DJ booth en lichten en iedereen heeft van begin tot eind gedanst. Ook de saxofonist erbij is een aanrader. Top prijs kwaliteit. Thanks Wicky!
Robert Vogel/Sandra de Wit schreef op november 11, 2018 om 12:46 am
Wij hebben een geweldig feest gehad met DJ Wicky
Johanna schreef op oktober 30, 2018 om 12:42 am
Wij hebben een TOP feest gehad: dankzij DJ Wicky en mooi verlichte dansvloer.
Aardig personeel, doen wat ze afspreken.